45 km havsvømning rundt om Amager

Jeg er netop kommet hjem fra Slusen ved Sjællandsbroen i København. Jeg har været inde og overvære   afslutningen på en helt fantastisk præstation. Hans Henrik fra KVIK Tri Team startede i morges kl. 05:24 (der var det vist lyst nok til at begynde) med følgebåd (inkl. læge og forplejning) fra Garmin på sin havsvømmetur rundt om Amager – en tur på i alt 45 km.

Hans Henrik med følgebåd fra Garmin et sted i Øresund

Umiddelbart skulle han være færdig kl. 19:34, men sådan gik det ikke. Bl..a pga. uventede meget strøm i Øresund blev han noget forsinket og kom op af vandet ca. 23:05 efter ca. 50 km – godt afkølet og udmattet.

Hans Henrik efter sin 45 km lange svømmetur rundt om Amager

Du kan evt. se mere om svømmeturen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>