Tilmeldt til KMD Ironman Copenhagen 2015

Forrige mandag stod jeg op kl. 04:15 for at tage ind til Politikens hus for at lægge mig i kø til at købe start nr. til KMD Ironman Copenhagen 2015. Da jeg ankom til Politikens hus med klapstol, sovepose og paraply viste det sig at min ankomst var helt perfekt timet og jeg fik således en tredije plads i køen. De to andre i køen før mig havde siddet der i ca. 40 min. Da jeg ankom kl. 04:40. Hurtigt efter min ankomst ankom min kollega Henrik også. Salget af start nr. skulle starte kl. 08:00 så der var god tid til at få snakket tidligere ironman oplevelser og målsætninger igennem med de andre i køen. Og lige så langsomt voksede køen også.

Da vi nærmede os kl. 08:00 begyndte der at ankomme flere og flere personer iført officiel Ironman trøjer og jakker og som blev lukket ind i Politikens hus og vi kunne derved regne ud at de var ved at forberede salget som meget snart skulle gå i gang. Kl. 08:00 kom der en ironman-medarbejder ud og sagde “God morgen – godt at se så mange her fra morgenstunden af. Der er start nr. til alle der står i køen – vi lukker 20 personer ind ad gangen”. Det gav en kæmpe lettelse ned igennem køen som nu bestod af måske 200 mennesker at de nu havde fået ord på at der ville være start nr. nok til alle.

Qua min plads i køen kom jeg ind blandt det første hold. Indenfor fik vi instrukser om at udfylde en skriftlig formular med navn og e-mail adresse og derefter finde en ledig ironman-ekspedient der så ville udfylde/overføre formularen online og tage imod betaling. Det tog alt i alt 10 minutter hvorefter jeg modtog en bekræftelse på at jeg havde erhvervet mig et start nr. til KMD Ironman Copenhagen søndag den 23. august 2015.

Her kan du læse en artikel som Politiken bragte om salget af start nr. til Ironman 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>