Eksamen i morgen…

Så er der ikke lang tid til at vækkeuret ringer og jeg skal løbe Berlin Marathon. Mit første marathonløb i 6 år. Mit andet marathon var Berlin Marathon og også det sidste før en lang skadespause som gjorde at jeg ikke har løbet så langt i 6 år. I morgen ringer mit vækkeur kl. 05:40 således at jeg kan stå op og spise morgenmad kl. 06:00 på hotellet.

I morges valgte jeg at løbe en tur en løbetur på knap 3 km for at løsne lidt op i benene. Det var dejligt og gav ro på i forhold til den lange tur i morgen selv om jeg mærkede lidt ømhed i min højre fod/hæl.

Efter løbeturen mødte jeg tre andre dansker i foyeren på hotellet. Jeg spurgte om de skulle løbe marathon i morgen og det skal de. Jeg spurgte om jeg evt. måtte følges med dem til startområdet hvilket var helt ok og vi aftalte at gå fra hotellet kl. 07:00.

Det giver mig en time til at spise morgenmad, komme på toilettet og blive klar til afgang. Der er ca. 30 minutters gåtur fra hotellet til startområdet. Det betyder at jeg ankommer ca. kl. 07:30 til startområdet. Kl. 08:45 går starten så det burde også var tid nok til at få afleveret min bagagepose og finde min start blok. Jeg skal starte i blok “H” svarende til at jeg har angivet en sluttid større end 4 timer og 15 minutter. Det har jeg gjort da har gennemført de to marathonløb jeg har løbet på henholdsvis 4 timer 17 minutter og 4 timer og 22 minutter.

I morgen er mit mål at gennemføre uden at få flere/nye skader og drømmen er at løbe under 4 timer. Hvis jeg løber under 4 timer betragter jeg det som ren bonus oven i selve gennemførelsen. Min plan er at forsøge at løbe i pace ca. 5:30 min./km og så se hvor langt jeg kan holde det tempo. Jeg lægger konservativt ud i forhold til tempo og at være på den sikre side og hvis det viser sig at gå godt og jeg kan holde tempoet kan jeg evt. forsøge at øge tempoet efter 30 km.

De sidste par dages gående-rundt i Berlins gader som turist sammen med familien har været hårde og trættende for bentøjet og derfor har jeg i dag forsøgt ikke at gå så meget. Dagen i dag er gået med en tur ud til East Side Gallery for at se lidt af Muren, et besøg på en cafe og så ellers bare tilbage til hotellet hvor jeg fik mig en middagslur.

Her til aften fandt vi en restaurant meget tæt på hotellet således at jeg kunne spare på kræfterne. Når jeg har skrevet dette blogindlæg færdigt skal jeg forsøge at sove. Jeg tror det bliver svært da jeg er meget spændt, nervøs og bange for hvordan det skal gå mig til den store eksamen i morgen. Kryds fingerne for mig…

Ruten jeg skal løbe i morgen kan ses her i 3D

2 tanker om “Eksamen i morgen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>