Konen fik mig afsted

Konen gik mig afsted på dagens træningspas som blev til en løbetur. I går aftes tjekkede jeg vejrudsigten og antallet af tilmeldte til cykeltræningen i dag. Vejret pegede i retning af Storm eller orkan hvilket nok var årsagen til at der var meget få tilmeldt (det endte også med at cykeltræningen blev aflyst pga. for få tilmeldingen og vejret) og vejret sagde hård blæst eller storm.

Jeg besluttede mig derfor for at sove længe og træne senere op ad dagen.

Kl. lidt over 12:00 tog jeg løbetøj på da Konen mente at det ville passe bedst i forhold til dagens program for resten af familien. 8 km blev det til af samme rute som i torsdags. Dejligt at komme afsted imens det var lyst.

Hvis det ikke lige var for Konen så tror jeg ikke at jeg var kommet afsted i dag. Havde på det nærmeste indstillet mig på at dagen i dag vil blive uden træning og jeg er derfor meget glad for de 8 km. Bedre end ingen træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>