Bricksession: cykel- og løbetræning

Jeg havde sat vækkeuret til at ringe kl. 07:00, men jeg vågnede af mig selv allerede kl. 06:20 hvorfor jeg valgte at stå op da jeg skulle med Kvik Tri Team til cykeltræning – en lange tur til Nordsjælland.

Jeg spiste morgenmad, yoghurt med friske bananskiver og derefter klædte jeg om til cykeltøjet. Bagefter tjekkede jeg mine cykelsko i forhold til klamperne som jeg havde haft taget af i fredags da jeg skulle leje cykel på Naxos. Da pedalerne på den lejede cykel ikke passede til mine cykelsko måtte jeg i udlejningsbutikken skifte klamper. Det viste sig at de sad udmærket og jeg lavede derfor ingen justeringer.

Kl. 08:10 cyklede jeg mod Sundby Kirke på Amagerbrogade hvor vi har mødepunkt kl. 08:30 til cykeltræningen om søndagen. Turen gik ind gennem byen af Åboulevarden, videre af stierne der løber langs Hillerødmotovejen, videre til Farum, Høvelte, Sjælsmark, Hillerød, Nødebo, Esrum, Dronningmølle, langs kysten videre til Helsingør og derfra hele vejen langs kysten ad strandvejen tilbage til København. En tur på i alt 140 km. Da vi nåede København efter ca. 130 km var gennemsnitsfarten 30 km/t – den faldt dog til  29,8 km/t ind gennem byen og det sidste stykke hjem via Amager Standvej.

Da jeg nåede hjem satte jeg cyklen, tissede og hoppede derefter i løbeskoene. Jeg løb ned til Amager Standpark. Efter 2,5 km vendte jeg om og løb hjem igen så det blev en tur på 5 km i pace 04:58 km/min. Løbeturen var mest for at benene kan blive trænet til skiftet fra cykel til løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>