21 km løbetur i dag

I dag løb jeg i morges en tur sammen med Sascha og Jepser fra klubben. Vi havde planlagt en 15-18 km tur, men turen endte med at blive lidt længere. Vi startede med at  løbe langs Amager Strandpark og videre til Kløvermarken. 

Derfra løb vi rundt om voldene langs Christania og tilbage af samme rute som vi kom ad. I alt en tur på 21,4 km. 

På næste søndag skal jeg sammen med min bror, hvis han bliver klar igen da hans slås med skinnebensbetændelse og ømme ben, løbe Cph Half Marathon og jeg skal derfor til at tænke over at trappe lidt ned på løbetræningen således at benene er klar til den komme søndags 21 km lange løbetur igennem Københavs gader. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>