Berlin Marathon 2015 blev gennemført…

I dag løb jeg  mit marathon nr. 5. Det blev desværre ikke til nogen PR i dag, men jeg kom igennem i en ok tid. Desværre ikke så hurtigt som jeg havde håbet på. Faktisk blev det lidt langsommer end sidste års Berlin Marathon, men jeg kan også godt mærke den lange sæsson med debut på 1/2 ironman, debut på 1/1 ironman, CPH half marathon for 14 dage siden og Friløbet i sidste weekend.  

   
Lærigen fra i dag må bl.a. være at jeg i højre grad skal forsøge at lægge ud i korrekt tempo og at det er en disciplin i sig selv. Jeg kan se på mine km-tider at jeg løber meget ujævnt, hvilket bl.a. skyldes at det var svært at løbe i sit eget tempo, når man starter så langt nede – store dele af løbet i dag løb jeg “som sild i en tønde” – det var svært at komme frem.

At jeg ikke fik lagt ud i korrekt tempo betød også at jeg synes at jeg fik voldsomme problemer omkring 28 km, måske endda noget før. Jeg begyndte allerede at tælle kilometer omkring 21-22 stk. Jeg løb nok for hurtigt i starten hvilket jeg blev straffet for senere i løbet. Målet på sigt må være at løbe et mararhon med overskud fra start og helt frem til mål eller om ikke andet så til 35-36 km. Det lykkes langt fra i dag. Jeg burde måske være i mit livs form oven på Ironman i august, men jeg har haft svært ved at holde motivationen hvilket har gjort at jeg kun har fået løbet når  jeg har stillet op til de løb jeg på forhånd, i starten af året eller sidste år havde tilmeldt mig. Jeg har haft brug for ikke at træne, men i stedet bare nyede weekenderne med familien osv. Endvidere har jeg spist ekstra godt efter ironman – jeg har følt at jeg har fortjent det og det har også betydet et par ekstra kilo er jeg sikker på.

Siden Ironman har jeg været på pencilin-kur (min tjedije af slagsen iøvrigt) for en urinvejsinfikation jeg har fået “reddet” mig. Hvor meget det påvirker min præstation ved jeg ikke, men i en eller anden forstand er jeg syg og har haft ondt gennem længere tid hviket formentlig påvirker kroppen i en eller anden grad.

Min tid i dag blev 03t:53m:44s svarende til 5:32 min./km – det er jeg ok tilfreds med set i lyst af ovenstående.

En tanke om “Berlin Marathon 2015 blev gennemført…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>